Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η Σταμάτη νοίκιαζε όροφο στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης!

Πλήρωνε 1.825 ευρώ το μήνα

Σε ρούχα και αξεσουάρ γνωστών οίκων μόδας, για την απόκτηση των οποίων μέσα σε έναν μήνα μπορούσε να ξοδέψει περισσότερα από είκοσι χιλιάδες ευρώ, επένδυε η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Ο πρώην υπουργός κρατούσε στο αρχείο του, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δικογραφίας, πλήρες εξοδολόγιο με τις αγορές της συζύγου του, αλλά και τα διήμερα για λόγους αναψυχής που έκανε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, ο πρώην υπουργός κρατούσε μέχρι και το μισθωτήριο από το οποίο προκύπτει ότι η Βίκυ Σταμάτη ενοικίαζε μέχρι το έτος 2004 τον χώρο που βρίσκεται στον 6ο όροφο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, πληρώνοντας 1.825,60 ευρώ κάθε μήνα.

Τον Απρίλιο του 2009 για ένα διήμερο σε γνωστό ξενοδοχείο του Ναυπλίου, μόνο για τη διαμονή και το room service διέθεσαν 2.447,70 ευρώ.

Η Βίκυ Σταμάτη όταν βρισκόταν στο εξωτερικό δεν έχανε την ευκαιρία να επισκεφθεί και κάποια μπουτίκ με ρούχα, κοσμήματα ή αξεσουάρ. Μόνο για ένα παντελόνι σε ιταλική μπουτίκ που διέθετε το ξενοδοχείο - spa όπου διέμενε, έβγαλε από το πορτοφόλι της 2.400 ευρώ.

Ορισμένες φορές τις αγορές της τις χρέωνε στην πιστωτική κάρτα ελβετικής τράπεζας.

Από την αναλυτική χρέωση -φυλαγμένη και αυτή στο αρχείο Τσοχατζόπουλου- διαπιστώνεται ότι μέσα σε τρεις μέρες, το καλοκαίρι του 2003 σε καταστήματα ρούχων στην Κηφισιά η κ. Σταμάτη είχε ξοδέψει συνολικά 22.000 ευρώ. 
 
πηγή: NewsBeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου