Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η μαρτυρία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής που δέχτηκε άγρια επίθεση

 Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχτηκε βουλευτής της Χ.Α. στην Πάτρα, μετά από συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό. Τραυμάτισαν και το δημοσιογράφο. Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος (Vid)





Σφοδρή επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής Αχαϊας της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Τρίτης πιθανότατα από αντεξουσιαστές, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού "Super B" στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και όπως καταγγέλλει και ο ίδιος ο Μιχάλης Αρβανίτης, την ώρα που έβγαινε από τον τηλεοπτικό σταθμό μαζί με τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή και αφού είχε παραχωρήσει συνέντευξη, ομάδα 30 περίπου αντεξουσιαστών που του την είχαν στημένη στην είσοδο του σταθμού στην οδό Αγίου Ανδρέου, όρμησαν στον βουλευτή και τον χτύπησαν με αγριότητα.
Οι ίδιοι δεν δίστασαν να επιτεθούν και εναντίον του δημοσιογράφου και προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολο Βουλδή, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρώς στο χέρι από την επίθεση με καδρόνια.
"Είναι μόνος του, απροστάτευτος" φώναζε ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να αποτρέψει τους αντεξουσιαστές από την επίθεση όμως εκείνοι δεν άκουγαν τίποτα.
Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα, ενώ του απέσπασαν το φάκελο με χαρτιά, την γραβάτα και την πίπα του, το μαντήλι και την ταμπακιέρα του, ενώ του ζητούσαν επίμονα το κινητό του τηλέφωνο.
Στο σημείο έφτασαν  αστυνομικές δυνάμεις που παρέλαβαν τον τραυματία βουλευτή.

πηγή: news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου