Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αφου είναι αλλού... στείλτον σήμερα!!


Κορίτσια ας μιλήσουμε σοβαρά, έχετε μπλέξει τουλάχιστον μια φορά στην πολύπαθη ζωή σας με έναν δεσμευμένο και μην μου πείτε όχι. Έλα παραδέξου το, ε; μην γελάς και μου το παίζεις αθώα περιστερά…


Λέγοντας δεσμευμένο βέβαια –προς αποφυγή παρεξηγήσεων- σε καμία περίπτωση δεν μιλάω μόνο για παντρεμένο-αρραβωνιασμένο και ο καπαρωμένος ή σε σχέση το ίδιο είναι. 

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι γιατί κάτι που ξεκινάει ως ξεπέτα –και συνήθως από εμάς μένει εκεί- στο δικό σας διεστραμμένο και ονειροπόλο μυαλουδάκι καταλήγει σε σχέση… και το χειρότερο απ όλα έχετε και αξιώσεις. 
Πρέπει να το καταλάβετε όταν κάποιος είναι σε σχέση ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ αν δεν γούσταρε την σχέση του ΘΑ ΧΩΡΙΖΕ
 
Το ότι δεν έχει χωρίσει σημαίνει πως:
α. είναι μαζόχας και γουστάρει να μην περνάει καλά
β. είναι διανοητικά καθυστερημένος αφού κάθεται χωρίς να περνάει καλά.
γ. είναι ανάξιος να φοράει παντελόνια, αφού παραμένει σε μία κατάσταση που τον ενοχλεί και αντί να την λύσει ψάχνει για δεκανίκι … (στην προκειμένη περίπτωση εσένα λεω λουλούδι μου…)
δ. περνάει καλά με την σχέση του, απλά γουστάρει ποικιλία… (ναι μην σου φαίνεται περίεργο. Πολλά αρσενικά το’χουν αυτό το χαρακτηριστικό… ούτε ανώμαλοι είναι, ούτε εξαίρεση, ο κανόνας είναι)



 

Οκ το παραδέχομαι πως σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει ο άντρας –ασχολ- που αντί να ξεκαθαρίσει την θέση του (βλ. ψεκάστε – σκουπίστε- τελειώσατε…) σας αρχίζει σε αγάπες- λουλούδια και έρωτες και εσείς (άλλο που δεν θέλετε) αντί να τον στείλετε για γεμιστά στην μαμά του κάθεστε σε αφασία με το σαλάκι να τρέχει και γουστάρετε… 
κορίτσια καταλάβετέ το! δεν πρόκειται να χωρίσει επειδή σας έφερε λουλούδια, αρκουδάκια, καρτούλες και λοιπές αηδίες (που γουστάρετε lets face it)  ή σας πήγε για φαϊ, ποτό, παραπέντε, bunjee και για ηλιόσπορους στο σύνταγμα...




Το κάνει για να διανθίσει την μαλακία που τον δέρνει… θέλει  να έχει μία δικαιολογία κάθε φορά που κοιτάει τα μούτρα του στον καθρέφτη και του’ρχεται να τα φτύσει.
 Κοιτάει με υφάκι και σκέφτεται:
 “δεν είμαι τόσο μαλάκας πια… δεν μπορεί να χει παράπονο το κορίτσι, μπορεί να την έχω φορτώσει με πιο πολύ ψέμα και από τον Μπένι σε προεκλογική περίοδο τους ψηφοφόρους του, αλλά…  ότι ήθελε από μένα το είχε…”
και μετά φτύνει το δάκτυλο, στρώνει το φρύδι  και ξαναλέει
“τι ωραίος που είμαι ρε φίλε… χαλί οι γυναίκες …”  π@παρολογία του κερατά δηλαδή…  



Αγάπες μου!!  Αφού την κάνατε που την κάνατε την “χοντρή” διασκεδάστε το όσο διαρκέσει και μετά μακριά!!!
Πάμε γι άλλα! 
Από άντρες βράζει ο τόπος (οκ αποφύγετε μέρη τύπου Γκάζι και Μύκονο δεν θα είστε και τόσο τυχερές…)



Αν τον γουστάρετε πολύ βέβαια (κακό του κεφαλιού σας) τότε χωρίστε τον σήμερα!
 μην απαντάτε σε:
τηλέφωνα
μηνύματα
μέηλ
chat
γράμματα
ταχυδρομικά περιστέρια
τηλεγραφήματα ή σήματα καπνού !

…παλιά έλεγαν “αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει, αν δεν γυρίσει πίσω …  τότε …δεν ήταν ποτέ δικό σου”

Και όποια κατάλαβε… κατάλαβε. 

O Kapagalos μίλησε… κίσσις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου