Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κινδυνεύει να ακυρωθεί η νίκη της Σουηδίας;;

Την πρωτιά της Σουηδίας και της Loreen στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision επισκιάζουν οι ενστάσεις για το εντυπωσιακό slow motion στο τέλος του τραγουδιού.







Μπορεί η νίκη της Σουηδίας με τη Loreen και το τραγούδι "Euphoria" να ήταν πανηγυρική στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ωστόσο πολλές είναι οι αντιδράσεις για το εφέ του slow motion που πρόσθεσε την τελική και εντυπωσιακή πινελιά στο φινάλε του τραγουδιού.



  Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε από το εφέ και ξεσηκώθηκε χειροκροτώντας τη σουηδική συμμετοχή, ωστόσο, την ίδια στιγμή, προκάλεσε πολλές ενστάσεις, καθώς τέτοιου είδους εφέ στην ουσία απαγορεύονται από τους κανονισμούς του διαγωνισμού.

  Όπως είπε μάλιστα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή "Μες στην Καλή Χαρά", ο οποίος είναι από τους φανατικούς υποστηρικτές της Eurovision εδώ και πολλά χρόνια, σκοπεύει να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην EBU για το εφέ, αφού αντίκειται στους κανονισμούς του διαγωνισμού.



Στην περίπτωση που γίνει δεκτή η καταγγελία του δημοσιογράφου και άλλων που πιθανόν να διαμαρτυρηθούν για τον ίδιο λόγο, ίσως η Loreen κινδυνεύσει να αποκλειστεί, να χάσει την πρώτη θέση και να την παραχωρήσει αναγκαστικά στις Ρωσίδες Μπαπούσκες, που κέρδισαν τη δεύτερη θέση.

 
πηγή:COSMO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου