Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πιο sexy πεθαίνεις... Διάσημες εμφανίσεις που... έβγαλαν μάτι

Όταν οι celebrities το παραέκαναν και εμφανίστηκαν αρκετά sexy. Δες 7 από αυτές.
Θες να είσαι sexy και προκλητική; Το κατανοώ αγαπητή μου celebrity, όμως υπάρχει μια λεπτή (;) γραμμή ανάμεσα στο αισθησιακό και το πρόστυχο που μερικές άλλες την (ξε)πέρασαν. Δες 7 από τις πιο προκλητικές (όπως θες χαρακτήρισέ τις) εμφανίσεις που έκαναν διάσημες.

Liz Hurley
Στην ιστορία έχει μείνει η μαύρη τουαλέτα του οίκου Versace όπου στο πλάι είχε μόνο παραμάνες. Και φυσικά ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας "4 γάμοι και μια κηδεία" το 1994.

 
Lauren Pope
Ίσως να μην την ξέρεις καθώς είναι τοπική celebrity στη Βρετανία. Γοητευτικότατη, (δεν μπορείς να πεις) και επίσης αν και το παραέκανε με το κόκκινο φόρεμα το αποτέλεσμα είναι λιγότερο πρόστυχο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

 
Jodie Marsh
Η επιτομή της προστυχιάς. Sorry αγαπητή Jodie Marsh αλλά το look που επέλεξες το 2006 στην πρεμιέρα του Just My Luck ήταν πέραν του δέοντος sexy. Είτε γυναίκα ήσουν είτε άνδρας δε γινόταν να μη σταθεί το βλέμμα σου στο έντονο μπούστο της το οποίο λογικά έχει περάσει από τα χέρια πλαστικού.

 
Kelly Brook
Ήταν 2000 όταν η Kelly Brook έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας Snatch για να συνοδεύσει τον αγαπημένο της Jason Statham. Η ροζ-μωβ τουαλέτα του Julien Macdonald χαράχτηκε στη μνήμη πολλών. Ο λόγος; Πασιφανές.

 
Christina Hendricks
Από τις ελάχιστες φορές που η Sarah Jessica Parker πέρασε απαρατήρητη ελέω μπούστου Christina Hendricks. Και να θες να κοιτάξεις αλλού δεν μπορείς αφού το συγκεριμένο σημείο ήταν υπερτονισμένο.

 
Taylor Momsen
Στη συγκεκριμένη εμφάνισή της μοιάζει σα να τελείωσε μόλις show burlesque στο πλάι της δασκάλας Dita Von Teese. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς με αυτό το look εμφανίστηκε στην παρουσίαση του Never Say Never ταινία που αναφέρεται στη ζωή του Justin Bieber.

 
Tina Barrett
Αν είσαι της γενιάς μου σίγουρα θα θυμάσαι τους S Club 7 (ο οποίοι εντωμεταξύ επανενώθηκαν). Η Tina Barrett το 2003 σε επίσημη εμφάνισή της επέλεξε τη συγκεκριμένη κόκκινη τουαλέτα η οποία ανέδειξε το γυμνασμένο σώμα της.


πηγή: COSMO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου