Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Γέμισε ο τόπος αγ@μητες λολίτες ή είναι ιδέα μου;;

Bόλτα στην παραλία, σε μπαράκια σε πλατείες πεζόδρομους παντού θεατές στο ίδιο έργο, κοριτσάκια που θέλουν να το παίξουν γυναίκες, βαμμένες φτιαγμένες μαλλί και νύχι τσίτα, για να μήν σχολιάσω το ντύσιμο...

όλες φωτοκόπιες! σορτσάκι με το μισό κωλομέρι απ έξω μπλουζάκι με ντεκολτέ που κολάζει και θεριακλή τρόφιμο του Escape- άσε που αφήνει ελάχιστα να φαίνεται  η άκρη απο το ζευγάρι φτερά - το λουλούδι ή την καρδιά που κοσμεί ως tattoo την άνω κωλοχαραδριακή χώρα, τακούνι 12+ και καμμιά τριανταριά πολύχρωμα βραχιόλια στο κάθε χέρι.

Όλα αυτά γιατί; Για να βρούν τον πρίγκιπα που θα τις κάνει βασίλισσες ή τον ματσό βρωμόγερο που γουστάρει μικρούλες αντί να κοιτάει τα σταφυδιασμένα μούτρα του; μπάάάάάάάά!!!

Η απάντηση έρχεται αποστομωτική... "έτσι μου αρέσει να ντύνομαι γιατί με κάνει να νιώθω άνετα και όμορφα με τον εαυτό μου άσε που δεν ενοχλώ κανέναν και είμαι ελεύθερη να κάνω και να φοράω ότι γουστάρω... ποιός είσαι εσύ να με κρίνεις;;;"

Χμ... καλή ερώτηση αλλά για να δώσω μία κόσμια απάντηση στο τσουλάκι θέλει σκέψη...

σημ. μήν με κατηγορήσετε για το τσουλάκι, και εξηγούμαι: πρίν απο 2 περίπου εβδομάδες πήγε να μου την "πεί" μια μικρούλα (στο μυαλό). μου λέει λοιπόν με ύφος Μαίρης Παναγιωταρά"γιατί οι γυναίκες που πάνε με πολλούς είναι πουτ@νες και οι άντρες που πάνε με πολλές οχι;;;;  "γιατί αγάπη μου μία κλειδαριά που ανοίγει με πολλά κλειδιά είναι χαλασμένη ενώ ένα κλειδί που ανοίγει όλες τις κλειδαριές είναι master key" της είπα..

ξέφυγα απο το θέμα όμως.

Λοιπόν πάμε κορίτσια... είναι ωραίο να θέλετε να αρέσετε αλλά για το κάθε τί υπάρχουν και όρια και εσείς τα έχετε ξεπεράσει. Άλλο να αρέσεις και άλλο να προκαλείς ένα ολόκληρο χώρο - σε ακτίνα 3km- γύρω σου να θέλει να σε περάσει βελατούρα κάνα δύο χέρια και μετά χρώμα αλλα δύο.



Είσαι 16+ δέξου την ηλικία σου πέρνα καλά μέσα στα δικά σου ηλικιακά πλαίσια και άσε τα κορίτσια που ξέρουν τι έχουν ανάμεσα στα πόδια τους να μας μεταλαμπαδέψουν την γνώση.

Η γυμνή σας σάρκα είναι πρόκληση!

τελεία!

 Αυτό μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπες με πολλές και δύσκολες καταστάσεις αν όχι με τσούρμα απο αναψοκοκκινισμένους πιτσιρικάδες, κάθε ηλικίας, που έχοντας δεί όλη την συλλογή Dorcel 3D νομίζει πως αν τον βγάλει έξω εσείς και η παρέα σας θα πέσετε με τη μία στα γόνατα και θα αρχίσετε τα πνευστά...  τότε σίγουρα 40+ γυναίκες που ξέρουν,μπορούν αλλά αν το κάνουν θα γελάνε και οι πέτρες στην θέα του κρεμασμένου... οτιδήποτε πάνω τους.



Καταλάβετέ το με αυτό που κάνετε ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΤΕ - ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ-.
Μία όμορφη γυναίκα είναι όμορφη ότι και να φοράει όπως και να είναι ή δεν είναι βαμμένη.
Και μήν το ξεχάσω!!
Σταματήστε να κυκλοφορείτε όλες με το ίδιο στύλ σαν να πήρατε 3 ωρη άδεια απο το άσυλο και βγήκατε έξω με την στολή τροφίμου. Jesus!!!



Aν όλα τα παραπάνω πιστεύετε πως δεν σας αφορούν, τότε η συμβουλή είναι μία αντισύλληψη και peperspray μές την τσάντα σας ΠΑΝΤΑ!! για να είστε σίγουρες πως θα γυρίσετε σπίτι, και απόψε, όπως φύγατε... και χωρίς δωροεπιταγή 9 μηνη...









με αγάπη ο αγανακτισμένος σας

Kapagalos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου