Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πούτιν: Στηρίζω Ομπάμα και ομαδικό σεξ!



Αιφνιδίασε το κοινό του ο Βλαντιμίρ Πούτιν όταν στην πρώτη του εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ορκωμοσία του στη προεδρία μίλησε στους Ρώσους για τα οφέλη του ομαδικού σεξ.



«Μερικοί θιασώτες λένε πως το ομαδικό σεξ είναι καλύτερο απ’ ό,τι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων γιατί, όπως σε οποιαδήποτε ομαδική δουλειά, μπορεί κανείς να τεμπελιάσει» είπε ο Ρώσος πρόεδρος και πέρασε στο άλλο καυτό θέμα των ημερών: τις αμερικανικές εκλογές.
Δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα και έδωσε τη χαριστική βολή στον Μιτ Ρόμνεϊ που βλέπει τη δημοτικότητά του να πέφτει από χτες: «Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας έντιμος άνθρωπος που θέλει πραγματικά να αλλάξει πολλά προς το καλύτερο. Μία προεδρία Ρόμνεϊ θα διεύρυνε το ρήγμα σχετικά με την αντιπυραυλική άμυνα που οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στην 
Ευρώπη».

Ο ισχυρός άντρας της ρωσικής πολιτικής σκηνής αναφέρθηκε και στο θέμα της φυλάκισης τριών μελών του πανκ συγκροτήματος «Pussy Riot» που έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή. «Το κράτος έχει την υποχρέωση να προστατεύει τα αισθήματα των πιστών» απάντησε και υπενθύμισε πως τα μέλη του συγκροτήματος είχαν συμμετάσχει σε μια συνεδρία ομαδικού σεξ σε δημόσιο μέρος και είχαν ανεβάσει ένα βίντεο στο Ίντερνετ χωρίς να τις κυνηγήσει κανείς!

πηγή Pkool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου