Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ιδού το νεο Samsung Galaxy S4

Νωρίς σήμερα το πρωϊ 2.00πμ ώρα Ελλάδος παρουσιάστηκε  η νέα ναυαρχίδα της Samsung, το Samsung I9500 Galaxy S4 στο Ιστορικό Θέατρο Radio City της Νεας Υόρκης. Στον τομέα του design η Samsung θέλησε να ακολουθήσει...
την άκρως επιτυχημένη συνταγή του προκάτοχου του S3, με κάποιες μικρές αλλαγές. Έτσι, το smartphone των 4,99 ιντσών, θα έχει περίπου την ίδια εμφάνιση με το S3, με τις διαφορές να επικεντρώνονται στο λεπτό αλουμινένιο besel περιμετρικά και στο πίσω καπάκι από υλικό polycarbonate.


Samsung Galaxy S4 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οι διαστάσεις του είναι ελαφρά μικρότερες από το S3, 136.6 x 69.8 x 7.9 mm ενώ το βάρος του περιορίζεται στα 130 γραμμάρια.




Η οθόνη είναι μια PenTile P Amoled Plus 4.99 ιντσών 441 ppi display και ανάλυσης 1080p. Επεξεργαστής θα είναι για πρώτη φορά ο οκταπύρηνος Exynos 5410, ο οποίος αποτελείται από έναν τετραπύρηνο Cortex-A15 στο 1.6GHz και έναν τετραπύρηνο Cortex-A7 στο 1.2GHz, συνεπικουρούμενος από μια PowerVR SGX 544MP3 GPU, 2GB RAM, 16/32/64GB αποθηκευτικού χώρου, 2600 mAh μπαταρία και δυνατότητα χρήσης microSD έως 64GB
Η Samsung τοποθέτησε μια οπίσθια κάμερα 13MP με αισθητήρα κάμερας f/2.2 aperture ενώ μπροστά χρησιμοποιεί μια κάμερα 2 MP Full HD.

Πάντως θα υπάρχει και μια δεύτερη έκδοση με έναν τετραπύρηνο Snapdragon στα 1,9GHz (κατα πάσα πιθανότητα ο 600), ενώ και στις δύο εκδόσεις το S4 θα έρχεται με το Android 4.2.2

Στην συνδεσμικότητα θα περιλαμβάνει φυσικά HSPA+ (850/900/1900/2100MHz), LTE σε διαφορετικές μπάντες, WiFi a/b/g/n/ac , Bluetooth 4.0, αισθητήρας υγρασίας, GPS / GLONASS, NFC.


Hightlights


Eye-tracking gestures

κινηθείτε (scroll) μέσα σε ένα κείμενο, σταματήστε ή ξαναξεκινήστε ένα βίντεο μόνο με την κίνηση των ματιών!!

Το νέο SGS4 καταλαβαίνει πότε που και άν τα μάτια σας παρακολουθούν την οθόνη και αντοδράει ανάλογα!!

Air View and gestures

δεν χρειάζεται πλέον να ακουμπήσεις την οθόνη του κινητού σου αφού η τεχνολογία Air View and gestures επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται πολλές απο τις ενέργειες της συσκευής κουνώντας τα χέρια του μπροστά της!!!


ακόμα περισσότερο... μέχρι σήμερα αν φορούσατε γάντια η χρήση μιας Capacitive οθόνης ήταν αδύνατη. όχι πιά.

Back to the future...

Η Samsung κατάλαβε το κενό που είχε δημιουργηθεί με την "κατάργηση" IR στις συσκευές.
Στην προσπάθειά της το SGS4 να γίνει κέντρο ελέγχου όλων των τηλεχειριζόμενων συσκευών στο σπίτι ξαναφέρνει την θύρα υπερύθρων στο προσκήνιο, δίνοντας στον χρήστη όχι μόνο την δυνατότητα τηλεχειρισμού κάθε συσκευής αλλά και μοναδικό περιεχόμενο το οποίο θα προέρχεται απο την συσκευή ... 

Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μετά το τέλος Απριλίου όπως θα γίνει και σε 155 χώρες και 327 παρόχους παγκοσμίως και δυο χρώματα, λευκό και γκρι.

cant wait!

kapagalos

πηγές: myphone.gr - cnet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου