Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μια μεγάλη αλήθεια για το αντρικό «εργαλείο» (και η ιδανική στάση για να σηκώσετε τη γειτονιά στο πόδι)

Υπάρχουν μυριάδες αλήθειες που αφορούν τον "πολιορκητικό κριό" σου σε σχέση με την ικανοποίησή της, αλλά η παρακάτω είναι πρακτικά αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένη. Ό,τι "μέγεθος" κι αν είσαι, καλό είναι να γνωρίζεις, οπότε αναλόγως να κινηθείς.


Στην (αντρική) παραδοχή "όσο πιο μακρύ το εργαλείο,τόσο πιο πολύ το ευχαριστιέται η γκόμενα", κούνα συγκαταβατικά το κεφάλι σου, αλλά κράτα μικρό καλάθι, ακόμα κι αν εσύ ο ίδιος την έχεις "φιδίσια" και οι γυναίκες σε αποκαλούν "ο κύριος κοντάρης".

Δεκάδες βιβλία γεμάτα ανατριχιαστικές εμπειρικές σεξουαλικές λεπτομέρειες έχουν γραφτεί από τις ξιπασμένες (αλλά αλανιάρες και κωλοπετσομένες) Carrie Bradshaw αυτού του πλανήτη και άλλες τόσες πανεπιστημιακές έρυνες έχουν εκδοθεί που καταλήγουν στο εξής συμπέρασμα, όσον αφορά το τι είδους "εργαλείο" τις ικανοποιεί στο σεξ (πέρα από τον δονητή της, που μην άγχεσαι, δεν τον συναγωνίζεσαι, μην τον δεις ποτε ως ανταγωνιστή, είναι για αυτές κάτι ανάλογο με τη χούφτα σου).
Στο θέμα μας, η (μελάτη) απάντηση στην τετριμμένη ερώτηση "το μέγεθος μετράει;" είναι "και ναι και όχι", δηλαδή ναι μεν δεν χρειάζεται να τον έχεις 55 εκατοστά για να απογειώσεις σεξουαλικά μια γκόμενα (μιλάμε πάντα για το πως να την κάνεις -ανατομικά- να ευχαριστηθεί το σεξ μαζί σου, δεν γυρίζουμε τσόντα), από την άλλη, αν μετά το σεξ η γκόμενα σε αποκαλεί χαιδευτικά και χαριτολογώντας "Μάικ ο Φασολάκης", ε, εκεί υπάρχει θεματάκι (το πως αντιμετωπίζεται αυτό, σε επόμενη ανάλυση).

Επί τοις ουσίας, ό,τι size κι αν είσαι, η μαγκιά για να την κάνεις να τελειώσει παίζεται στα τοιχώματα του κόλπου της (ναι, ΟΚ, και στην διέγερση της κλειτορίδας της, αλλά αυτό ας πούμε ότι το... παίζεις στο δάχτυλο..! Προσπάθησε να ερεθίσεις με το μόριό σου τα άνω τοιχώματα του κόλπου της, αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί όχι στην αθανασία, αλλά στα ουρλιαχτά της Αθανασίας! Κάπου εκεί που σου λέμε, στα άνω τοιχώματα, "συχνάζει" το σημείο G της.

Σε κάποιες γυναίκες το σημείο G τους μάλλον τις έχει αφήσει σύξυλες και δεν "συχνάζει" καν, κοινώς, κάποιες γυναίκες -δυστυχώς- δεν έχουν καταφέρει ποτέ να νιώσουν τη σεξουαλική "εκτόξευση" που χαρίζει ένα ερεθισμένο σημείο G. Σαν να μην έχουν. Αλλά μην μπούμε καν στην κουβέντα για αυτό, ούτε οι επιστήμονες δεν βάζουν και το χέρι τους στη φωτιά. Άβυσσος ο κόλπος της γυναίκας...

Ιδανική στάση, για να τσιγκλήσεις το σημείο G και τα ανώτερα τοιχώματα του κόλπου της, κάτι που θα σηκώσει τη γειτονιά στο πόδι και τη γαμικο-φήμη σου στα ουράνια, είναι να τη μανουβράρεις σωστά στήνοντάς τη σαν τραπεζάκι του καφέ, στα τέσσερα και να μπουκάρεις από πίσω της (όχι την "πίσω πόρτα" της, μην σκέφτεσαι ό,τι σε συμφέρει!). Εγγυημένη επιτυχία, αφού αν το δουλέψεις σωστά κι από αυτή τη γωνία θα συναντήσεις (μάλλον) το σημείο G της.
Αν το συναντήσεις, να του μεταφέρεις τους θερμούς μας χαιρετισμούς!

πηγή: MENSGUIDE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου