Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Vencer Sarthe. Ένα supercar από την Ολλανδία

Πέρα από την όμορφη και λιτή εμφάνισή του, το ολλανδικό supercar διακρίνεται για την δύναμη του κινητήρα του, που αποδίδει 503 ίππους. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα φθάνει τα 325 χλμ. / ώρα.


Ακολουθώντας το μονοπάτι στο οποίο κινήθηκαν το Savage Rivale GTS και η Spyker C12 Zagato, ένα ακόμη supercar έρχεται φέροντας υπερήφανα τα χρώματα των Oranje.

Αυτό το νέο ολλανδικό τετράτροχο όχημα που φέρει την ονομασία Vencer Sarthe, είναι ένα χειροποίητο μοντέλο το οποίο προφανώς θέλει να διεκδικήσει ένα μερίδιο στην συνεχώς αυξανόμενη αγορά των σπορ πολυτελών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Το αμάξωμα του supercar είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ενώ το πλαίσιο από χάλυβα. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ζάντες 19 ή 20 ιντσών, αναλόγως των απαιτήσεων του πελάτη.
Πέρα από την όμορφη και λιτή εμφάνισή του, το ολλανδικό supercar διακρίνεται για την δύναμη του κινητήρα του. Εξοπλίζεται με ένα V8 μοτέρ, η απόδοση του οποίου φθάνει τους 503 ίππους. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα φθάνει τα 325 χλμ. / ώρα.

Όπως συμβαίνει  με τα περισσότερα εξειδικευμένα σούπερ μοντέλα, μην περιμένετε ότι το  Sarthe Vencer θα κυκλοφορεί στους δρόμους όπως άλλα αυτοκίνητα. Κι αυτό επειδή η παραγωγή του θα είναι πολύ περιορισμένη.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου