Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Άλλος για Χιο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη.. χωριστά!!

Και ναι.. ώρα για διακοπές! Μόνο που αντί να χαρεί που έκλεισες τα εισιτήρια για την ρομαντική Μήλο, εκείνος θέλει να είναι μέρος της ιστορίας που γράφεται κάθε καλοκαίρι στην Mykonooooooos!!!
Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια ότι η σχέση σας πνέει τα λοίσθια?


#1 Σεξ?? Τι είναι αυτό?: πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές της αγκαλιάς και του τρελού έρωτα? Φιλενάδα, κακά τα ψέματα το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση. Είτε το παραδεχτούμε είτε όχι, είναι απο τα σημαντικά πράγματα που σε δένουν σε μια σχέση. Όταν λοιπόν φτάσεις στο σημείο εσυ να είσαι έτοιμη φτιαγμένη με την στολή της Cat woman και αυτός σε δει και σου πει οτι οι Απόκριες πέρασαν και ατάκες του στυλ “ τι έχουμε για φαγητό σήμερα Μπάτμαν?” ( κλεμμένο, το ξέρω) μάλλον ήρθε η ώρα της συνειδητοποίησης ότι κάτι δεν πάει καλά.  Για προβληματίσου λίγο…

#2 Εσυ και τα προβλήματά σου! Αμαν πια!: Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις, διάθεση όμως για να τα λύσεις, υπάρχει? Αμοιβαία? Χωρίς συμβιβασμούς και απο τις δυο πλευρές το παιχνίδι είναι χαμένο. Κάνε λίγο οτι δεν ακούς, δώσε λίγο τόπο στην οργή και πείσε τον εαυτό σου πάνω απο όλα ότι δεν υπάρχει λόγος για υστερίες.. Ξεκινήστε λοιπόν την συζήτηση μπας και τα βρείτε κάπου στην μέση.

#3 “ Λουλούδι με πήρε και κοίτα πως κατάντησα!”: Απειλές,  βαριές προσβολές, και χτυπήματα – με ή χωρίς ιπτάμενα αντικείμενα- κάτω από τη μέση, και μια πίκρα που έχει γεμίσει μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του οργανισμού σου! Αν δεν σου κάνει, στείλτον! Το ίδιο φυσικά πρέπει να κάνει και εκείνος. Αν είσαι πεπεισμένη ότι περνάς και μόνη σου καλά, τότε μείνε μόνη σου μια ώρα αρχίτερα.

#4 “Μωρέ κανόνησα να βγούμε παρέα.. :Που να πηγαίνουμε τώρα μόνοι μας?”:” Newsflash!! Τα ζευγάρια κάνουν πράγματα μαζί! Ναι βρε, αλήθεια λέω. Απο μια βόλτα, μέχρι κάποιο κοινό hobby…Αν δεν μπορείτε να είστε μόνοι σας και είστε όλο με παρέα, κάτι δεν πάει καλά. Μήπως βαριέστε ο ένας τον άλλον?? Για ψάξτο..  

#5 Στις έντεκα μπορείς? Όοοχι, οοοοχι”: Face it! Έχεις σταματήσει να είσαι προτεραιότητα στην ζωή του. Πάνε οι εποχές της καψούρας! Μάλλον βρίσκει πιο ενδιαφέρον το να μιλάει με τον μουσάτο Μπάμπη στην δουλειά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παρά να σου κάνει ένα σύντομο τηλέφωνο και να κανονήσετε να βρεθείτε.

#6 Γκρίνια και μιζέρια: Θυμάσαι κάποτε…: στην αρχή της σχέσης σας που όοοοολα αυτά τα  χαριτωμένα ψεγάδια σου, ήταν cute? Ε, τώρα τα βρίσκει άσχημα και πολύ ενοχλητικά. Από εκεί που δεν είχε πρόβλημα με την οικογένειά σου, δεν μπορεί να την αντέξει. Θέματα για 24hour γκρίνια πολλά και μια μιζέρια απίστευτη..: χωρίς λεφτά που θες να πάμε διακοπές? Όλη η Ελλάδα είναι σε κρίση και εσυ στην κοσμάρα σου κλπ κλπ. Ο άντρας ο large έχει πάει περίπατο… ώρα να πας και εσυ περίπατο.. μόνη σου αυτή τη φορά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου